January 21, 2011

SLEEPLESS NIGHTS AND A TALE TO TELL

Med det senaste inlägget i åtanke så är det inte underligt att det blev lite av en Popsicle-dag. Det här klippet är ju lite av en dröm. Två låtar live från Stand Up and Testify samt en intervju där man hyllar den kommunala musikskolan. Att sätta ett exakt datum på det här blir lite komplicerat, men en mindre vågad gissning landar på 1997-98.Popsicle - "Dry Spot" och "Train Across the Bridge" + intervju

3 comments:

Clara said...

sv: jo jag älskar popsicle och Andreas nya låtar osv. Anledningen till att jag skrev de är väl mest för att indie egentligen är skön musik, tycker att folk tar de lite för seröst ibland, de är en pik till mig själv eftersom jag är exakt likadan :)

Sebastian said...

I see. Det kan tas lite extra seriöst ibland, det håller jag med om. Fast, indien är väl egentligen utdöd, på både gott och ont. I nostalgiskt syfte funkar det dock bättre än något annat i denna värld.

Clara said...

Popsicle indien kan jag hålla med om att den är lite utdöd fast eftersom jag är född -95 så är den snarare väldigt ny för mig.

Men jag nog tycker att indien har utecklats. Shout out louds är ett sånt exempel, ett band folk ändå kallar för bland de största inom Svenska indie just nu.

Fast å andra sidan känns de nästan som att allt är indie nu, spelar ett band en blandning mellan pop och rock får de kallas indie, rätta mig gärna om jag har fel.